Tidligere statsleder møder magtfulde marsvin

487066_10151130923234713_989023491_n

Af Niels fra Bogstøtten

Læs mere her

STATSLEDER MØDER TONEANGIVENDE DEBATTØRER. I oktober blev Danmarks tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, efter en række henvendelser benådet audiens hos de to marsvin, Nanna og Pissegul, som har sat dagsordenen i den danske debat siden i sommers.

De diskuterede mange alvorlige sager, og marsvinene præsenterede ham for deres teori om, at det var Ida Auken, som slog sin onkel Svend Auken ihjel. Han var jo miljøminister i 90’erne under den radikale-socialdemokratiske regering og kunne være blevet det igen i den nye regering, men Ida Auken ville være helt sikker på at få den attraktive ministerpost. Da hun som miljøordfører har et stort kendskab til kræftfremkaldende stoffer, forgiftede hun ham langsomt ved sammenkomster i familien, så han tilsyneladende døde af prostatakræft.

Dette kunne Poul Nyrup bekræfte og samtidig fortælle, at det ikke var folk fra det svenske socialdemokrati, som slog deres egen statsminister, Olof Palme, ihjel i 86, da de mente, han var blevet for populær og magtfuld. Det var derimod hans kone Lisbeth, som stod bag drabet, da hun var træt af, at han hele tiden talte om film og brugte al sin tid i biografen. Det var han selv blevet forklaret af unge fra DSU, som havde hørt det omtalt, da de deltog i den traditionelle sommerdruktur på Utøya i Norge for de nordiske arbejderpartiers ungdomsorganisationer.

Poul Nyrup Rasmussen var ellers på vej til USA for at hjælpe Barack Obama i hans valgkamp og skulle blandt andet instruere ham i, hvordan man stritter med fire fingre, imens man siger ’Four more years!’ Men denne rejse aflyste han altså for at møde de to VIP-marsvin, og da den amerikanske præsident hørte om årsagen, spurgte han straks, om ikke også han kunne møde de to marsvin. Men det sagde Nanna og Pissegul nej til i frygt for at blive misbrugt i hans valgkamp. De støtter nemlig republikanerne og har gode forbindelser til den gren af partiet, som kalder sig nixonisterne.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s