Diplommiddag på Rådhuset!

This slideshow requires JavaScript.

Under projektet Københavns madhus bliver der en gang om året uddelt diplomer til de institutioner, der har gjort det bedst inden for forskellige områder af måltidets tillavning. Fountain Houses køkken deltog for tredje år, men var dog ikke nomineret. I år tog Kennet, Henning og Troels ind til middagen på Københavns rådhus.

Da vi kom ind på rådhuset blev vi straks mødt af en menneske-summen. Desperationen var svær at skjule, da der kun var tomme glas og fade på det første bord. Roen kom dog over os efter vi havde kæmpet os igennem menneskemængden til det næste, hvor der var gulerods-hapsere og boble-vand i glassene.

Troels, Køkkenet & Redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s