Et medlems indtryk af Fountain Houses efterårskurser!

Mit indtryk af efterårets nye kurser har været godt. Der er 5-8 personer per hold, når vi er fuldtallige. Det, at der er små hold gør, at der er god kontakt med læreren. Hvis man sakker bagud kan man bare spørge løs, og læreren er god til at hjælpe en, så man kommer op på niveau med de andre.

Jeg er i en situation, hvor jeg skal til at lære at suge ny viden til mig igen, og der passer de nye kurser rigtig godt til mit behov. Kurserne er simple, lærerige og nogle gange underholdende. De hold, jeg har prøvet af er Mindfulness, Hjemmesideredigering, Photoshop og Webjournalistik. Det er ikke kvantefysik, men det kan anbefales, hvis man vil prøve at lære noget nyt.

Det skrivende medlem har ønsket at være anonymt, men vedkommendes identitet er redaktionen bekendt.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s