Optakt: Danmark-Norge, venskabskamp

Af Anonym

I aften, fredag d. 15. november spiller det danske fodboldlandshold mod Norge. Så kan man spørge sig selv: ”er jeg ikke fuldstændig ligeglad med en venskabskamp som ikke spiller nogen rigtig rolle?”. Men selvom Danmark ikke kvalificerede sig til VM i Brasilien i 2014 har Danmark stadig noget at spille for!

Det handler om at nordmændene med deres fjeldabe attitude og alle deres oliemillioner ikke skal komme her og tro de “ejer” os. Det må være vores opgave som danskere at minde dem om at i næsten 400 år (1450-1814) var Norge en del af Danmark og det var os der rent faktisk “ejede” dem. Det er et nordisk arvefjendeopgør som nordmændene helst vil vinde. Men hvem bliver mon storebror og lillebror i denne sammenhæng?

 I skrivende stund er oddsene i Danmarks favør med 1.83 for en dansk sejr, 3.50 for uafgjort og 4.33 for at Norge vinder.

 “Verdens bedste Bendtner” (Nicklas Bendtner, angriberen fra det danske landshold) er meldt klar til kamp så det kan jo næppe gå galt…

Denne skribent mener at ”Olsen-banden” vil spille offensivt i jagten på mål fra start til slut og håber på en spændende kamp, der vil bølge frem og tilbage. Hvis man stoler på oddsene vil det blive til en sejr til Danmark.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00 i Herning og bliver også sendt på TV2.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s