Spænd sikkerheds-selerne!

Jeg siger det bare: Det er ikke sidste gang, jeg tager på charter til Mallorca med Fountain House!

Fountain House fyldte 27 år d. 15. december 2013. Og det er jo en stor dag, så hele staben (eller i hvert fald 60-70 stykker fra den) troppede glade og forventningsfulde op med hver deres boarding pass i hånden ved Gate T(eglværksgade)22. Destination: Mallorca.

Flyturen bød på kyndige sikkerhedsvejledninger fra meget behårede steward(esser), rigelige mængder lattergas, (lækker!) flymad serveret i plastikbakker og en hel del turbulens, der nok skyldtes den finske flykaptajn, som havde fået en tår eller to over tørsten.

Takket være – eller måske på trods af – den nok så berusede flykaptajn, nåede vi sikkert frem til hovedretten. Godt nok stod menuen på paella, men det hele lugtede nu alligevel lidt af grisefest, gjorde det. Ingen hoppede på min medbragte leverpostej (man skal jo være godt forberedt på sådan en tur til mærkelige, eksotiske egne), og det kan jeg kun tolke som at maden som sædvanlig faldt i alles smag. Det samme gjorde Emilies gospelsang, flamencodanserne, isbomben med festfyrværkeriet og de kolde julebryg, så humøret var højt, da dansegulvet blev rigget an, og volume-knappen røg op på max. Jeg skal lige love for, at der blev rystet skanker!

Et andet højdepunkt på aftenen var naturligvis uddelingen af årets Magnildpris, og den gik som fortjent til Maria Hansen fra Bogstøtten, som blev hædret for sit store arbejde med og for løbegruppen. Meget passende dumpede et brev ind ad brevsprækken med besked om, at løbegruppen har fået bevilget 45.000 til at komme i form for i 2014. Mangler I inspiration til et træningssted? Jeg vil foreslå Mallorca. Man kan vel også løbe til grisefest.

Tak til alle for en fantastisk og gennemført fest!

Af Katrine

1 Comment

  1. Et tak for turen (og kyndig vejledning og service, trods turbulens, på overfarten), skal der også lyde herfra! I den grad sjov og hyggelig aften.

    Og WOW, hvor er det godt gået (eller måske nærmere godt løbet), med den bevilgning! Stort tillykke!

    2014 tegner jo allerede til at blive et godt og spændende år, på rigtig mange fronter 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s