Nyt fra Outsideren

Kære alle i Fountain House!

De fleste af jer kender nok Tidsskriftet Outsideren, og hvis I ikke har hørt om det før, så kender I det nu. Outsideren bringer sindslidendes personlige beretninger og meget andet fra den psykiatriske undergrundskultur, og på den måde er vi et talerør og et livsstilsmagasin for alle med en psykisk sårbarhed og ar på sjælen.

Normalt udkommer Outsideren hver anden måned som et farverigt magasin for betalende abonnenter, men på grund af manglende finansielle midler vil tidsskriftet fremover udkomme gratis som en netavis. Derfor har efterårets nye numre ikke ligget fremme trykt på papir i Fountain House, som det plejer.

Men fordi vi på Outsideren ikke længere skal begrænse os til 44 sider på trykt papir, så er der nu plads til at tage på ekspetition ud i de psykisk usårliges og sindssundes parallelsamfund. Og derfor bringer vi sammen i dette nummer et festivaltillæg om Skanderborg Festival, ’Lyd, Lys og Bevægelse’, på 98 sider. Her prøver vi at finde ind til, hvad livsglæde er, som jo næppe findes mere ren og ægte end ved en festival med musik, dans, druk, dårlig mad og gode venner og veninder.

Klik på linket nedenfor, hvor I finder det nye blad som PDF

http://www.outsideren.dk/2013/12/13/netavisen-outsideren-2-0/

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s