Muffeguf i piben

Egentlig var Nanna og Pissegul to almindelige marsvin, der levede i en lille bakke med hø, gulerødder, salat og mælkebøtter. Her brugte de dagen på at sove, ordne pels, spise og så sove igen, for marsvin bliver altid søvnige, når de har spist sig mætte.

Men en dag røg Nanna og Pissegul en pibe med marsvinefoder, og det forandrede deres liv for altid. Det viste sig nemlig, at rygning af marsvinefoder har en voldsomt euforiserende virkning, og ud over at få grineflip og stor appetit begyndte de to marsvin at få forfølgelsesvanvid og skrækindjagende hallucinationer.

Da Nanna og Pissegul vågnede op fra deres trip, var de som forvandlede. Hvor de førhen havde foretrukket en stille og tilbagetrukket tilværelse, så trådte de nu frem i offentligheden, for at imødegå de mange fordomme og myter, der hersker omkring det lukkede københavnske gnavermiljø. Men Nanna og Pissegul fik hurtigt smag for berømmelsen og livet som kendismarsvin, og derfor gik de snart ind i kunst og kultur og har desuden deltaget flittigt i den politiske debat med en ukuelig energi og tro på, at netop deres stillingtagen kan forandre verden.

Her på Betablokken vil man hver uge kunne læse en ny beretning om Nanna og Pisseguls bedrifter, men vi starter med fortællingen om den dag, hvor de røg en pibe med marsvinefoder, der har fået titlen Muffeguf i Piben. http://www.muffeguf.wordpress.com

muffeguf i piben

Af Niels Gjern Johansen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s