Billeder fra Nicaragua og Danmark

Jeg har lavet en blog, http://www.nikolajcallesen.com som jeg gerne vil dele med jer her på betablokken og i Fountain House. Jeg synes at det at arbejde kreativt, og med udtryk er en god måde at mærke sig selv, og noget der hjælper mig. Her er et udpluk af billeder fra et foto projekt, jeg lavede under en måneds rejse i Nicaragua og efterfølgende en måneds rejse i Danmark. Billedserien kan ses i sin helhed på min blog. Projektet var støttet af Danida, og endte ud i en lille udstilling.

This slideshow requires JavaScript.

1 Comment

  1. Thanks for sharing 🙂 Fantastiske billeder. Jeg elsker billedet af familien og det gamle TV. Det er så sjældent jeg ser farvebilleder hvor farverne er til at holde ud at se på.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s