Skytsengle i køleskabet

I denne uge har marsvinene Nanna og Pisseguls søgen ud i det spiritimistiske taget en uventet retning. Efter at have søgt efter deres totemdyr, opnår de en stor erkendelse om deres egen rolle i den åndede verden.

DCIM102MEDIA

TOTEM-MARSVIN SØGER MENNESKE. Siden marsvinene Nanna og Pissegul begyndte at slå på shamantromme for at komme i kontakt med den åndelige verden, har de mødt en røget makrel, en hel æske med fiskepinde, en hvidløgsspegepølse, stegte sild i lage, frosne torskefileter, en pakke med hønsebouillonterninger og en dåse muslinger og sardiner, men de har endnu ikke fundet den forlorne skildpadde, som er deres totemdyr. Derfor har de i stedet selv transcenderet over i fødevarernes rige for at blive totemmarsvin med bolig i et køleskab. Hvis man ønsker spiritimismisk kontakt de meget åndede Nanna og Pissegul, skal man rejse til Himalaya og leve blandt pædofile buddhistiske munke i et tibetansk kloster, hvor man ikke tager anden føde til sig end at synke sit eget spyt og æder sine selviske, kropslige behov. Alternativt kan man sende en check til deres velgørende fond, Den Flinke Fond, og modtage spirituel vejledning via clairvoyant tankeoverførsel.

Af Niels

4 Comments

  1. Jeg bliver sgu så provokeret, at jeg sidder og overvejer at melde dig for dyremishandling – ta dig dog sammen.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s