Lars Barfoed: Bedemand for Det Konservative Folkeparti

Som det er skik og brug og gammel, dansk sædvane, har marsvinene Nanna og Pissegul brugt de lange, mørke vinteraftener på at lave psykoanalyser af historiens største personligheder. I den sammenhæng har blandt andet Richard Nixon, Golda Meïr og Kemal Atatürk fået ørerne i de to marsvins freudianske vridemaskine, men denne uge har de kastet sig ud i en analyse af en nulevende dansk statsmand.

DCIM102MEDIA

 

MARSVIN LAVER PSYKOANALYSE AF LARS BARFOED. Som gode borgerlige er marsvinene Nanna og Pissegul stærkt bekymrede over den store tilbagegang Det Konservative Folkeparti havde ved sidste valg. Det fulde ansvar bør ikke placeres hos partiets nuværende formand Lars Barfoed, men da han jo også fremover skal være frontfigur i partiet, er det interessant at se på, hvem han er som menneske, og hvilke lederegenskaber han besidder. Derfor har Nanna og Pissegul lavet en psykoanalyse af Barfoeds speciale fra Juridisk Fakultet i København. I specialet gennemgår Barfoed en række afgørelser i tvister vedrørende landmænds brug af fælles markveje, en del af lovgivningen som han igennem specialet afslører stor fortrolighed med. Og dette siger jo meget om, hvem han er som menneske. Videre afslører den konservative formand dyb indsigt i menneskesjælens mere dunkle sider, når han sidst i specialet bemærker, at der udover brug af fælles markveje sandsynligvis har været andre årsager til, at uenigheder kom for retten, da mange af sagerne blev taget op igen og igen. Det skulle også være på baggrund af dette speciale, at Lars Løkke gjorde Barfoed til trafikminister i halvandet år fra september 2008, hvorefter han blev justitsminister.

Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s