Freud tog også fejl en gang imellem

I sidste uge begik marsvinene Nanna og Pissegul en psykoanalyse af Lars Barfoed, formand for det Konservative Folkeparti og en af vor tids største statsmænd. Derfor fik de fat i hr. L. Barfoeds speciale fra Juridisk Fakultet, men det viser sig, at de to marsvin er faret vild i underbevidsthedens mørke undervejs i deres analyse

DCIM102MEDIA

 

MARSVIN FEJLFORTOLKER L. BARFOED, MEN IKKE PSYKOANALYSE. Marsvinene Nanna og Pissegul gik i gang med en psykoanalyse af Det Konservative Folkepartis formand, Lars Barfoed, for at opnå større indsigt i det menneske, der skal føre partiet fremad efter den store tilbagegang ved sidste valg. Derfor fandt og læste de L. Barfoeds speciale, som de fandt i Juridisk Fakultets bibliotek. Men specialet viste sig at være skrevet af en anden L. Barfoed, også en politiker, nemlig Line Barfoed, der sad i Folketinget for Enhedslisten. Det var altså hende, der i sin tid skrev speciale om juridiske tvister imellem landmænd vedrørende deres fælles brugsret af markveje. Så nu er udfordringen for Nanna og Pissegul ud fra Line Barfoeds speciale at forklare, hvorfor Enhedslisten fik så stor vælgertilslutning ved sidste valg. Var det fordi hun ved dette valg ikke genopstillede, eller skyldtes det hendes arbejde i årene op til valget?

Af Niels

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s