Nanna mommy-blogger ud af vinduet

I denne uge har marsvinet Nanna kastet sig over den litterære genre, der populært kaldes en mommy-blog, hvor en kvinde fortæller om fuldstændigt ligegyldige hændelser i sin dagligdag.imag0489

MARSVIN GÅR OFFLINE. I dag har marsvinet Nanna besluttet sig for ikke at spilde tiden med utallige opdateringer på facebook om hverdagens små mirakler og katastrofer. Men for at ingen skal gå glip af, hvad hun dagligt skriver om på sin mommy-blog, har hun tænkt sig at råbe sine facebookbeskeder ud af vinduet til folk på parkeringspladsen foran Bavnehøjhalen. Her følger nogle få af mange beretninger fra Nannas mommy-blog:

”Solen skinner. Jeg cykler af sted med Petroleumette. Dejlig dag :) ”

”Øv! Glemte at skrue låget på Petroleumettes sutteflaske ordentligt på, så da jeg kommer hen til vuggestuen, er rygsækken fuld af modermælk, og jeg er våd ned ad ryggen. Det er fredag, men man skulle tro, det var mandag :( :( :() ;( ”

”Har afleveret Petroleumette og skal på café med en alfahøne-veninde og kneppe kaffe og kneppe kage og fluekneppe hendes parforholds-forhold sønder og sammen uden p-piller og kondom:) :) :) :) :) :) :) :) :)!!!”

Efter Nanna har været på café med sin alfahøne-veninde, skal de på Restaurant Noma og spise islandsk boghvedevælling og finsk biksemad. I stedet for at tage et billede af maden med sin Iphone vil Nanna hælde de to retter ud af vinduet. På den måde kan folk både få boghvedevælling og biksemaden at se og smage og eventuelt tage billeder selv.

http://kendismarsvin.wordpress.com/2013/03/16/mommy-nanna-blogger-ud-af-vinduet/

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s