Fountain House Fonden får ny formand

Fountain House Fonden får ny formand.
Jens Erik Lund har besluttet at træde tilbage efter mere end 17 år i formandsstolen. Som ny formand har bestyrelsen d. 27. februar 2014 valgt Thomas M. Blach, der er adm. direktør og partner i rådgivningsfirmaet Firstline Communication A/S.
Thomas M. Blach har de seneste to år været næstformand i Fountain Houses bestyrelse.

5849259-blach

Thomas M. Blach siger i den forbindelse:

–   Sindslidelse er ofte lig med et liv i periferien. Selv om oddsene for mange er svære, er det lykkedes for Fountain House gennem årene at have en perlerække af succeshistorier. Ved at styrke selvværd, ansvarlighed og sociale færdigheder er det lykkedes for mange af husets brugere at komme videre og gennemføre uddannelse, få en tilknytning til arbejdsmarkedet eller blive aktive i frivilligt arbejde. Den udvikling skal fortsætte, og vi skal arbejde ihærdigt på at skabe flere nye spændende tilbud, der kan styrke de sindslidendes muligheder for at opnå en ligeværdig tilværelse i samfundet.

Af Fountain House | 2014

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s