Nyt blod i oplysnings-forbundet

Fountain Houses oplysningsforbund, der står for husets kurser og debatarrangementer, har fået en sund saltvandsindsprøjtning i form af en ny bestyrelse, som nu består af Ulrik (Kontor), Hanne (Køkken), Nikolaj (Kontor), Martin (Bogstøtten) og Katrine (Kontor). Janet (Bogstøtten) er suppleant. Den nye bestyrelse har sat sig for at se lidt stort på ’plejer’ og gøre noget nyt. Nyt navn, nyt logo, nye måder at tilrettelægge undervisning på og recoverykurser er nogle af de ting, der er i spil. Næste opgave er at lave sommerkataloget, og vi vil gerne have gode, inspirerende ideer til kurser og debataktiviteter. Vi indsamler ideer på husmødet d. 10/4 kl. 10.45, så kom og lyt med og giv din stemme til kende.

Bliv medlem af oplysningsforbundet

Fountain Houses oplysningsforbund er en forening, og det betyder, at vi en gang årligt opfordrer alle i huset til at melde sig ind i oplysningsforbundet. Medlemskabet er gratis og varer et år. Det er ganske uforpligtende – men det er en måde at støtte op omkring undervisningstilbuddene i huset på. Når man melder sig ind, får man tilsendt kursuskatalogerne, så man kan holde sig orienteret og komme først til mølle på kurserne. I løbet af næste uge vil der ligge et indmeldelsesskema i receptionen, hvor du kan melde dig ind. Så hvis du synes, at der fortsat skal være kurser og debatmøder i Fountain House – så bliv medlem af oplysningsforbundet!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s