Det andet bestyrelses-seminar

Torsdag den 27. marts var der gang i køkkenet i Fountain House fra morgenstunden. Der skulle produceres sandwich til deltagerne i vores bestyrelsesseminar nr. 2

DSC_0017
Der opstod et problem.Vi blev igen overasket over deltagerantallet, og vi måtte producere 14 ekstra sandwich. Det er et positivt problem, som de siger i køkkenet.
Knud Kristensen, formand for SIND, Thomas Middelboe, Formand for Dansk psykiatrisk selskab og overlæge hos vores nabo DPC , strandvejen og Administrerende direktør i Københavns kommune Anette Laigaard – tre kompetente indledere kom gennem eftermiddagen igennem vitale og centrale temaer, der er betydningsfulde for livet i Fountain House
Eftermiddagen var opmuntrende for Fountain House. DPC rakte hånden ud mod et tættere samarbejde, og vi blev opfordret til at komme på DPC og fortælle om vores hverdag og tilbud generelt.
Anette Laigaard opfordrede os til at deltage i at samskabe fremtidens tilbud til psykisk sårbare københavnere.
Vi havde en rigtig spændende eftermiddag, og den afsluttende dialog tog fat i hvilke udfordringer, Fountain House nu står med, og der var energisk fokus på, at vi er stærke sammen, og vi vil producere et fremadrettet handlingsprogram.
Inspirationen i de to bestyrelses seminarier har været god, og nu skal der nedsættes en arbejdsgruppe, som får til opgave at få konkretiseret fremtidens udfordringer og byde ind med, hvordan vi handler på dem.
Af Mogens Seider

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s