“Syg i hovedet” på DR3

 

I forbindelse med DRs fokus på psykisk sygdom og psykiatrien generelt under temaet “Usynligt Syg”, er DR3 også bidragyder med dokumentarserien “Syg i Hovedet”.

I 8 afsnit, skildrer elleve unge mennesker de op- og nedture samt udfordringer de på forskellig vis gennemlever, med en  psykiatrisk diagnose som fællesnævner. Gennem reportage og dagbogsoptagelser, får man både et helt unikt, men også hudløst ærligt indblik i de medvirkenes dagligdag, der ikke altid er lige nem. Blandt de elleve, følger vi bl.a. Jakob, 25, allerede fra første afsnit. Han er netop blevet udskrevet fra Rigshospitalet og skal nu til at stå på egne ben, uden et professionelt sikkerhedsnet lige ved hånden.

Som Jakob siger: “Der er så meget arbejde i at være syg – og endnu mere i at blive rask”.

“Syg i Hovedet” er absolut anbefalelsesværdigt og kan ses på DR3 næste gang, mandag d. 14. april kl. 21:30 – 22:00. Er DR3 ikke en del af din tv-pakke, kan du heldigvis også se serien online. Afsnit 1 og 2 ligger allerede klar her:

http://www.dr.dk/tv/se/syg-i-hovedet/syg-i-hovedet-1-8#!/00:00:

Af Betablokkenredaktionen

1 Comment

  1. Synes virkelig at dem der har kreeret titlen til det program, er fuldstændig vanvittige selv! Hvad med at af-stigmatisere i stedet for at lade det blusse op? Idioter DR3!!

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s