Gourmet-Påskefrokost in the House!

Påskeriet havde stået på i dagevis, og allevegne i huset kunne man støde på fortravlede medarbejdere og medlemmer, der puslede af sted i kokkeritøj og hygiejniske gummihandsker med påskeliljer og lilla bordservietter under armen.
Og da klokken slog tretten i tirsdags, blev de hermetisk lukkede og hemmelighedsfulde døre slået op for de over fyrre sultne gæster til en velduftende og veldækket kantine.
Både madsyndernes og gourmetsnobbernes ganer blev svært tilfredsstillet ved dette års udsøgte påskefrokost i Fountain House, da den adskillige-retters menu bl.a. bød på eksotisk Virgin Mary-tomatsnaps, torskesalat, lammefars, nakkekam, tærter og frisésalat og ikke mindst en mørk og fyldig Rittersport Goldschatz til kaffen.

Ved et af bordene blev der livligt diskuteret religion, verdenspolitik og slik. Og måske var det pga den alkoholfri Virgin Mary-snaps, at temperamenterne udelukkende steg til passioneret uenighed, da bordsamtalen faldt på yndlingsslik. Vingummibamser og Jelly Beans kan sætte selv de mest dannede og rolige gemytters sind i kog!

I øvrigt forløb frokosten rolig og uden meldinger om tilskadekomne.

Betablokken takker for en hyggelig eftermiddag og giver fem kokkehuer med et strejf af peber og en lille kop kærlighed!

Af Betablokkenredaktionen

 

paaskeliljer_6802

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s