Nyt bestyrelses-medlem i AlleKan

Torsdag den 10. april sagde bestyrelsen i den socialøkonomiske forening ALLEKAN velkommen til vores nye bestyrelsesmedlem Ane Halsboe. Ane er medlem af folketinget for Socialdemokraterne og ordfører på erhvervsuddannelserne. Ane er social engageret og har lyst til at være i tæt kontakt til det felt, hun også arbejder politisk med. Vores STU skole, der arbejder med Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelser og netop har vundet udbuddet med at udbyde STU i København, skal arbejde stenhårdt med at udvikle uddannelser, der matcher den enkelte unge, og vi er meget glade og stolte af, at Ane nu er med på vores hold.

 

Ane

 

Af Mogens Seider

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s