Workshops om frivilligt arbejde

       

 

 

 

Kære Fountain House – alle som én

Nogle af jer ved, at Julia, Katrine (Yde) og Lea fra FFAM (Foreningen for Frivilligt Arbejde og Medborgerskab) har arbejdet i huset siden juni sidste år med at projektudvikle og prøve at fundraise penge til initiativer, som medlemmerne kan få gavn af.

Måske I har lagt mærke til, at der nu er kommet 2 nye til – Katrine Rex og Christiane Clausen – og vi er her, fordi det er lykkedes os at rejse penge til et projekt om frivilligt arbejde for medlemmerne.

Projektet handler om, hvordan I kan bruge frivilligt arbejde i forhold til at arbejde med de kvalifikationer, I har/ønsker for at få netop den uddannelse eller det job, I gerne vil have. Vi skal udvikle en aktivitet til huset, som sætter fokus på dette.

Og som noget nyt i huset, har vi nu ressourcer til at udvikle den aktivitet i samarbejde med jer. Vi vil i de kommende måneder holde nogle workshops for jer, hvor vi nu med glæde kan fortælle, at vi har fået Lars Romild (http://www.brugerindflydelse.dk/guider/lars-romild/) med til at afholde workshopsne – en både varm og overordentlig mand udi mennesker, anderkendelse og brugerindflydelse.

Vi håber, at I har lyst til at deltage, og afholder 3 workshops her i løbet af foråret, hvor det står jer frit for at deltage på 1, 2 eller 3. Der er ingen forpligtelser ved at deltage.

Vi holder workshop på følgende datoer:

  • 25. april fra kl. 10.00 – 15.00

 

  • 9. maj  fra kl. 10.00 – 15.00

 

  • 6. juni  fra kl. 10.00 – 15.00

Vi sørger for både morgenmad og lækker frokost og gode pauser i løbet af dagen. Og skal gøre vores bedste for både god stemning og spændende viden.

Vi vil meget gerne have tilmeldinger på foreningenfam@gmail.com (eller mundtligt, hvis I ser os), så vi er sikker på morgenmad og frokost nok til alle. Men skulle du ikke få tilmeldt dig, er du meget velkommen alligevel.

Vi er allerede blevet taget godt imod af jer alle, men hvis I ikke har mødt os endnu eller har spørgsmål til os eller projektet, skal I være meget velkomne til at hive fat i os, når I møder os. Vi er i huset hver fredag fra kl. 9-15 i det store mødelokale i AlleKan.

Vi har også en facebookside – www.facebook.com/FFAM2012 – hvor I kan se løbende opdateringer fra os om projektet.

Vi glæder os til at møde jer alle og til at arbejde sammen med jer.

Mange hilsner fra FFAM

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s