Underviser søges til Fontanaskolen

FH_Fontanaskolen_cmyk

 

 

Ny kontaktperson/underviser søges til Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse

Er du nærværende, troværdig, rummelig og anerkendende i kontakten til unge? Er du en kreativ og alsidig underviser med en bred faglighed? Kan du både arbejde med gruppedynamiske processer i et omskifteligt ungdomsmiljø samt motivere og støtte individuelle læringsprocesser på flere forskellige niveauer?

Din primære funktion er at varetage elevernes hverdag i skolen og være medvirkende til at sikre et trygt og forudsigeligt ungdomsmiljø og på den bedst mulige måde bidrage til at eleverne udvikler deres sociale, personlige og faglige kompetencer ud fra deres individuelle uddannelsesplan.

Du vil være primær kontaktperson for 4 elever, hvilket indebærer en tæt personlig relation til de unge med ugentlige samtaler, samt at du i høj grad fungerer som tovholder i de unges liv og holder styr på de mange tråde som de unge bevæger sig på og de berøringsflader de unge har psykiatrien.

Om Fontanaskolen STU
Fontanaskolen er en Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) for unge mellem 16 og 25 år med alvorlige psykiske lidelser. Dvs. unge der på grund af deres psykiske problemer ikke kan klare en almindelig ungdomsuddannelse på trods af massiv støtte. Fontanaskolen STU er en aktivitet i Fountain House’s Socialøkonomiske Forening AlleKan

Læs mere om Fontanaskolen på http://www.fountain-house.dk og se snart hele stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist torsdag d. 15. maj kl. 12.00. Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 24.

For yderligere information kontaktes skoleleder Per Saaby på tlf. 42392433

Fontanaskolen STU
Hammershusgade 17
2100 Kbh. Ø

Tlf: 42392433
stu@fountain-house.dk
CVR: 33329838
Fax: 39160929
http://www.fountain-house.dk

 

STU

Leder Per Saaby, Frank Rosin og Tine Lousdal udgør undervisningsholdet på Fontanaskolen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s