Når verden slår revner

MARSVIN UNDER NYE HIMMELSTRØG. I sammenligning med andre vegetariske gnavere lever marsvinene Nanna og Pissegul en rolig og ydmyg tilværelse, der hverken er præget af tung alvor, store dramaer eller voldsomme hændelser, og de interesserer sig mere for deres egne små sager end den store verden udenfor. Livet går sin stille gang med at ordne pels, spise, ryge gnaverfoder, og bygge huler i høet, som de sover i. Når de vågner igen, spiser de hulen med stor appetit, for marsvin bliver altid sultne af at sove. Men for nogle uger siden skete der alligevel en forandring, som brød marsvinenes trygge og velkendte hverdag. Gratisavisen 24timer lukkede, og dermed var det slut med at spise den daglige mommy-blog, mens MetroXpress begyndte at komme i et nyt og mindre format, som passede dårligt i bunden af deres høbakke. Som det ses på billedet, er Nanna og Pissegul dog ved at finde sig til rette under de nye himmelstrøg, og de før så fremmede forhold føles efterhånden sikre og hjemvante. Bagerst i bakken med hø, ses MetroXpress’ nye blå logo, som er kommet i stedet for det tidligere grønne.

marsvin NYT

 

Af Niels

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s