Patentdomstolen… What???

Jeg sad i går og så tv-avisen på DR, hvor de spurgte folk, hvorfor de havde stemt ja til patentdomstolen. Damen, der bliver adspurgt om hvorfor hun stemte ja til patentdomstolen, svarede:

“Ja, jeg ved jo ikke rigtig, hvad det går ud på, men de der patenter er jo ikke noget, der påvirker vores hverdag, så jeg sagde bare ja.. ”

Jeg var ved at falde ned af sofaen! Er det ikke imponerende, at man ikke har sat sig bare en lille smule ind i tingene? Eller var dette valg så uigennemskueligt, så det ikke gav nogen større mening overhovedet at prøve at følge med i debatten??

Giv gerne jeres mening til kende og skriv en kommentar.

Af Kim Simoni Gottliebsen

 

patentdomstol

1 Comment

  1. Ift. patentdomstolen og hvad “de der patenter” egentlig går ud på, tror jeg der har været for lidt oplysning (og fokus) på, hvad det i bund og grund “betyder” – med mindre man selv har været opsøgende.

    …. Når det kommer til selve EU og hvilken indflydelse EU-Parlamentet fx har på vores hverdag, tror jeg nemt det kan virke lidt uigennemskueligt.

    (På denne side, kan man i øvrigt få en lille fornemmelse: http://www.dr.dk/nyheder/politik/ep14/euhjem#)

    Men altså! Når hende der blev interviewet var helt blank på, hvad det med patent-domstolen gik ud på, kunne hun måske have overvejet at stemme…. blankt 😉

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s