Eksamensfejring i Bogstøtten

Eksamen - beståetBogstøtten fejrede tirsdag d. 24. juni de medlemmer, der i det forløbne år har været til eksamen. 30 bogstøtter har siden sidste eksamensfejring aflagt 42 skriftlige eller mundtlige eksaminer. Heraf er der 13 medlemmer, der helt har færdiggjort deres uddannelse.

Bag disse tørre tal ligger hårdt arbejde, frustration over skriveblokeringer, tvivl om egne evner, søvnløse nætter, angst for eksamen og fremtiden, periodevise tab af overblik osv. osv., så det var med god grund, at gennemførelsen af alle disse prøver blev markeret. Det skete ved, at Bogstøtten inviterede til frugt og kage på terrassen. Martin holdt tale for medlemmerne, og Maria L. holdt tale for Bogstøttens medarbejdere. Hun diverterede endog med at fremføre et musicalnummer.

Til arrangementet var hele huset inviteret, og efterfølgende fortsatte Bogstøtterne fejringen alene ved at holde grillaften. Her deltog ca. 20 medlemmer både i festlighederne og i de praktiske opgaver, der knyttede sig til afviklingen af aftenen. Det var alt i alt et rigtig vellykket arrangement præget af en varm stemning og et godt samarbejde.

Af Martin, Bogstøtten

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s