Redaktions-medlemmer og skribenter søges!

Har du ideer, artikler, en personlige historie, indlæg om recovery og psykisk sygdom eller kreative projekter, som du ønsker at dele med andre?

Betablokken, Fountain Houses blog, leder efter flere skriveglade hoveder – både medlemmer, men også gerne folk udefra – der vil være en del af en uformel redaktion, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at sætte præg på bloggens indhold.

Vi afholder et ugentligt redaktionsmøde i Fountain House mandage kl. 12.30, men er afstanden eller tidspunktet evt. et problem, kan man sagtens bidrage via mail. Det er i øvrigt helt op til den enkelte, hvor lidt/meget man vil deltage og/eller bidrage med. Interesseret? Skriv til os på redaktionen@int.fountain-house.dk eller kig forbi mandag kl. 12.30.

Betablokken har eksisteret i lidt over 1 år og har indtil videre haft mere end 26.000 besøgende.

 

2 Comments

  1. Jeg har foreslået det før forstod ikke rigtig argumenterne imod. Betablokken er for alle huse i Danmark. Det vil skabe kendskab husene imellem og fællesskab mellem husene og medlemmer over hele landet. At du ikke kan servere babaganush på enggården og de har kurser i svejsning viser forskellen på huse der er bygget på samme principper. Det skaber et større fællesskab. Troels

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s