Farvel til Josefine

Mandag d. 18. august sagde vi farvel til vores praktikant igennem det seneste halve år, Josefine. Josefine, der nu skal tilbage til sine studier i Offentlig Administration, har knoklet for at hjælpe os med at få et overblik over og systematisere vores kontaktflade til relevante afdelinger, væresteder, kommunale tilbud og meget mere. Vi glæder os til at arbejde videre med det, hun har produceret. 

Josefine har gjort sig bemærket med sit energifyldte væsen og nysgerrige tilgang til folk omkring sig. Også her på bloggen har hun været aktiv med sine indlæg med baggrund i positiv psykologi – og hun har lovet, at vi hører mere fra hende på Betablokken. Det glæder vi os til! 

Tak for din indsats, Josefine, og god vind fremover!

1 Comment

  1. Tak for de søde ord, dem er jeg meget glad for! Og jeg ønsker jer held og lykke med opfølgningen.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s