September-tema: Frivilligt arbejde

Betablokken sætter i september måned fokus på frivilligt arbejde og de mange fordele, der er knyttet til det – fx øger det chancerne for lønarbejde og indvirker positivt på både fysisk og mentalt helbred.

D. 3. september åbner vores nye frivillighedskontor i huset, som fremover bliver en del af Fountain Houses tilbud.

Fredag d. 26. september holder Bertil Rüdinger et debatoplæg i huset om frivilligt arbejde som led i en recovery-proces, og d. 2. oktober afholdes endnu et debatmøde om, hvordan frivilligt arbejde kan bane vejen til det ordinære arbejdsmarked.

Betablokken vil løbende bringe artikler og indlæg om emnet, og vi søger din historie! Vi vil gerne modtage indlæg om dine erfaringer med frivilligt arbejde, og du er også meget velkommen til at slå en tur forbi vores redaktion og dele dine tanker og de overvejelser med os, som du har omkring frivilligt arbejde. Hvad kunne forhindringerne fx være i forbindelse med at springe ud i frivilligt arbejde? Og hvad har du, som har prøvet det, fået ud af det?

 

Frivilligkontor

 

 

 

Af Betablokkenredaktionen

 

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s