Fejr Frivillig Fredag i Fountain House!

Hør Bertel Rüdingers fortællling om sin vej ud af psykisk sygdom med frivilligt arbejde d. 26. september kl. 10.00-12.00.

Frivillighed kan for mange være en del af en recoveryproces. Bertel Rüdinger vil på årets frivillighedsdag fortælle om sine erfaringer med at bruge frivilligt arbejde: I 2005 kom han på førtidspension, efter han havde været gennem flere indlæggelser på åbne og lukkede afdelinger i psykiatrien. Inden han blev psykiatrisk patient, uddannede han sig til farmaceut. I dag er han selvstændig med sit firma Farmatjek og tager ikke længere psykofarmaka. Hans vej tilbage på sporet gik bl.a. via frivilligt arbejde:

“Over 3 år fik jeg det gradvist bedre og bedre. Den rejse begyndte med frivilligt arbejde og senere en række computerkurser på Københavns Tekniske Skole. I 2011 blev jeg helt medicinfri. Lederen af det botilbud, jeg boede på, har sagt, at jeg var blandt de tre dårligste patienter, hun har haft med at gøre i sin tid i psykiatrien. Når jeg har kunnet komme tilbage til et fuldt og vidunderligt liv, kan andre med psykiske lidelser også komme sig”, siger han.

Hør Bertel Rüdingers historie hos Foutain House – Teglværksgade 22 på Østerbro d. 26. september kl. 10.00-12.00.

Bagefter er der gratis frokost. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kernen hos Fountain House er de frivillige. Fountain House ville slet ikke eksistere uden husets medlemmer, der på frivillig basis står for den daglige drift, og som skaber det liv og den stemning, der hver dag beriger stedet.

Frivillig Fredag invitation

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s