De næste standarder i rækken

I næste uge fortsætter vi vores fokus på de 36 internationale retningslinjer, som Fountain House bygger på. De foregående to uger har budt på spændende snakke om, hvordan retningslinjerne harmonerer med vores hverdag.

Alle snakkene bygger op til et dialogmøde d. 5. november, hvor to eksterne organisationspsykologer vil facilitere mødet, så vi nærmer os en fælles slagplan for, hvordan vi fremover skal forholde os til retningslinjerne.

I næste uge har vi følgende 5 til debat:

Medlemskab

6. Medlemmerne har ret til at vende tilbage til klubhuset, uanset længden af deres fravær, medmindre deres tilbagevenden udgør en trussel mod klubhusfællesskabet.

7. Klubhuset sørger for en effektiv medlemskontakt til medlemmer, der ikke møder, der er ved at isolere sig eller er blevet indlagt.

Fysiske rammer

12. Klubhuset er en selvstændig organisation med eget navn, postadresse og telefonnummer mv.

13. Klubhuset har sine egne lokaler. Lokalerne er adskilt fra distriktspsykiatriske centre og institutioner i det hele taget og kan kun benyttes af klubhuset. Klubhuset indrettes, så det er velegnet til at rumme det arbejdsstrukturerede dagprogram. Samtidig skal det være attraktivt, passende i størrelse og indgyde en fornemmelse af respekt og værdighed.

14. Alle klubhusets lokaler er tilgængelige for medlemmer og medarbejdere. Der er ingen lokaler kun for medlemmer eller medarbejdere.

Kom og tag del i debatten på udvidet enhedsmøde i din enhed, her på bloggen eller over en kop kaffe i caféen!

iStock_retning

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s