Oktobertema: krop og psyke

Del dine erfaringer med os?    OktoberTema

I oktober måned sætter Betablokken fokus på krop og psyke. Vi ved alle, hvor uadskilleligt de to hænger sammen, og vi har fået banket ind med syvtommersøm, at motion hjælper på det mentale helbred og alt muligt andet i kroppen. Fountain House har over de senere år opstartet en løbegruppe hver søndag og også et samarbejde mellem huset og Østerbro Sundhedscenter ligger forude.
Kost og motion er to væsentlige faktorer, der påvirker psyken. Men hvordan finder man den rigtige balance, og hvad gør man, hvis man mentalt ikke altid magter at opretholde den sunde linje?

Krop og psyke er ikke kun begrænset til kost og motion. Mange har fx gode erfaringer med at benytte alternative metoder og medicin til at bekæmpe stress og psykiske problemer. Alt fra zoneterapi, akupunktur, mindfulness, kranio sakral-terapi til nye former for naturmedicin er et stort og for nogle et uoverskueligt marked. Men virker metoderne? Vi hører tit historier om gode resultater, men hvad er din anbefaling?

Vi vil gerne høre din historie eller din mening om, hvordan man får kroppen og psyken i balance. Skriv til os på redaktionen@int.fountain-house.dk, eller kom forbi vores redaktion på første sal og bliv inspireret til at skrive om emnet. Hvis ikke du er vild med selv at skrive, har du også mulighed for at stille op til et interview.

Af redaktionen

 

mind

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s