Næste uges retningslinjer

I den kommende uge ser vi nærmere på de retningslinjer, der sætter rammerne for den arbejdsstrukturerede hverdag, som er så kendetegnende for Fountain house. Som i de foregående uger bliver retningslinjerne taget op på de udvidede enhedsmøder i hele huset på tirsdag – men husk, at du også kan give din mening til kende her på bloggen eller facebook. Og husk at sætte kryds i kalenderen d. 5. november, hvor vi afholder et dialogmøde, hvor vi samler alle diskussionerne om de 36 internationale retningslinjer for at finde ud af, hvordan vi skal forholde os til dem fremover i netop vores hus.

DEN ARBEJDSSTRUKTUREREDE DAG (DAGPROGRAMMET)

15. Dagprogrammet inddrager medlemmer og medarbejdere sammen, side om side, i klubhusets drift. Klubhuset fokuserer på medlemmernes stærke sider, evner og færdigheder. Den arbejdsstrukturerede dag må ikke indeholde psykiatriske ambulatorier, dagshospitalsvirksomhed eller terapitilbud i selve klubhuset.

16. Alt arbejde, der udføres i klubhuset, er udelukkende arbejde frembragt til driften og udviklingen af klubhuset. Intet arbejde for udenforstående personer eller virksomheder, hvad enten det er mod betaling eller ej, er accepteret arbejde i klubhuset. Medlemmerne får ikke betaling for deres arbejde i klubhuset, og der eksisterer ingen kunstige belønningssystemer.

17. Klubhuset har åbent mindst 5 dage om ugen. Dagprogrammet svarer tidsmæssigt til en typisk arbejdsdag.

18. Klubhuset er organiseret i en eller flere arbejdsenheder, som hver især har en tilstrækkelig medarbejderstab, antal medlemmer samt meningsfyldte arbejdsopgaver til at opretholde en hel og engagerende arbejdsdag. Der afholdes enhedsmøder med henblik på at udvikle såvel fællesskabsfølelse som at organisere og planlægge dagens arbejde.

19. Alt arbejde i klubhuset er tilrettelagt med henblik på at hjælpe medlemmerne til at genvinde selvværd, selvtillid og en meningsfuld tilværelse. Arbejdet er ikke tænkt som specifik jobtræning.

 

direction-95475_640

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s