Gruppen for Følsomme Sjæle

Mitzi er netop startet i Fountain House som medlem af Kernehuset. For ca. et år siden etablerede hun facebookgruppen for følsomme sjæle, som lige nu har et medlemstal på over 1700 mennesker.

Due

 

Gruppen for følsomme sjæle er et sted hvor vi, som har psykiske vanskeligheder, kan tale om stort og småt. Her er der hjerterum og vi skaber tillid og forståelse, og er her for hinanden.
Kom og vær med, vi har alle det til fælles, at vi er psykiske sårbare – og her er også plads til dig, som føler dig ensom, eller du som har lyst til at debattere.
Gruppen er netværksbaseret og henvender sig til mange forskellige sider af det at være særligt følsom. Man kan fx finde en samtalepartner i gruppen, hvis man en dag har det skidt og har brug for nogen at tale med. Der er ikke så mange grænser for, hvad gruppen kan bruges til. Fx har vi set eksempler på, at nogle har fundet kærligheden i gruppen.
Vi håber du vil melde dig ind i gruppen, og hvis du har spørgsmål vedrørende indmeldelse eller andet, kan du sende dem til Mitzi Brix Hansen på facebook.

Se gruppen her: https://www.facebook.com/groups/152879348235142/

Af Mitzi

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s