Ediths møde med Fountain House

Edith er nyt medlem i Kernehuset. Her beskriver hun sit møde med huset:

I denne tid med fiksering på en slank krop og sund kost, og hvor der ikke rigtig er plads til overvægtige, kan det være en sand lise at møde Fountain House. Det er et sted med plads til alle. Varmen emmer ud af hver en krog. Man bliver mødt med et varmt smil og et ‘hej’ fra alle. Også selv om man er svært overvægtig og går med stok.

Desuden udbyder huset humanistiske kurser så som kreativ skrivning. Jamen, det er bare en lyst! Forfatteren Palle Sigsgaard underviste i diverse skriveformer, som deltagerne så skulle afprøve. Det var rigtig givende og lærerigt. Desuden kunne man få bedømt eget materiale. Stemningen på holdet var så god, at de blev enige om at fortsætte privat.

Tusinde tak til Fountain House!

 

Af Edith

 

SONY DSC

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s