Betablokken undersøger: NADA

 

Oktober har her på Betablokken været måneden, hvor vi har sat fokus på krop og psyke.

I den forbindelse, har redaktionen været i marken, for at høre lidt nærmere om NADA-akupunktur – en særlig akupunkturform, der er ved at vinde indpas i en lang række behandlingstilbud – bl.a. på psykiatriske afdelinger, ambulatorier og bo- og væresteder.

Kort om NADA

NADA-metoden blev oprindelig udhvilket, til at afhjælpe afhængighed og abstinenser i et i forvejen tilrettelagt behandlingsprogram. Sidenhen har man opdaget god effekt af behandlingen ved andre problematiker og symptomer. Et vigtigt budskab ved NADA er, at se behandlingen som en metode der hjælper med at stabilisere organismen både fysisk og mentalt. Behandlingen er derfor et supplement til andre metoder, såsom terapi, medicinsk behandling, mindfuldness m.m., som vil profitere af NADA. NADA er ydermere altid de samme fem akupunkturpunkter i begge ører.

Betablokkens udsendte har mødt biopat, psykoterapeut og NADA-akupunktør, Manja Jurkowsky, for at høre lidt nærmere om metoden:

Af redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s