Snup en God Gammeldags Gyngetur

Enhver, der har været i kulkælderen i kortere eller længere tid ved, at det ikke ligefrem er en humørbooster – hvad enten det er en omgang kærestesorg, en umulig (læs: stålsat uening) vejleder på studiet, eller vi bare er havnet i en periode med modgang, så er der imidlertid ikke meget, der hjælper så godt på humøret end kildren i maven.
Forleden, da jeg gik forbi en legeplads, kom jeg i tanker om, hvor fedt det er at gynge. Jeg har det bare med at glemme at huske det! Men det er faktisk en af de bedste måder, jeg kender, til at komme ud af livets lede musefælder.
De fleste af os har lært at gynge som børn. Hvis ikke, er det aldrig for sent at lære!
Så kast dig ud i det, for hvor fedt, frit og sjovt er det ikke lige at gynge? At mærke fødderne tage fra, tyngekraften og centrifugalkraften og hele molevitten hjælper dig godt på vej, frem og tilbage i et ordentligt SWUNG, så det kommer til at kilde i maven.
Og så måske en lille tur, hyggeligt, beroligende, som at vugge sig selv.
Så hjælp dig selv ud af kulkældre og musefælder og snup en god gammeldags gyngetur! Måske vi ses på den lokale lejeplads én af dagene. 🙂

 

Gyngetur01

 

Af Josefine Errebo

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s