Mangler du et sted at holde jul?

Mangler du et sted at være juleaften, eller har du bare fået nok af familien og vil prøve noget andet? Der afholdes ikke længere juleaften i Fountain House i København, men der er heldigvis andre muligheder. Både Røde Kors og Christiania inviterer dig til at komme og få en hyggelig aften hos dem.                                        201310-julekugler-small

Jul med Røde Kors

Den 24. december slår Røde Kors atter dørene op for den årlige juletræsfest.

Festen er for ensomme, eneforsørgere og familier uden netværk  eller mennesker, der ikke har råd til det store juleræs. Festen afholdes i København.

Her bydes på traditionel  julemiddag, underholdning  for voksne og børn – og selvfølgelig sang og dans om juletræet.

Du tilmelder dig som enten julegæst eller julevært. Herefter bliver du kontaktet af Røde Kors med et bud på, hvem du skal holde jul sammen med. Alle får besked senest den 20. december. Juleværten kontakter julegæsten, og sammen bliver I enige om, hvordan aftenen skal forløbe.

Tilmeld dig som julegæst på rodekors.dk/jul/julevenner eller til Pernille Scheel på ps@drk el tlf. 38 33 64 00. Tilmeldning til og med d. 19/12.

Jul på Christiania

For det københavnske folkefærd er der mulighed for at fejre juleaften i De grå haller på Christiania, hvilket hvert år er et overordentligt tilløbsstykke. Her er der julestemning for alle pengene – juletræ og en masse pynt. Der vil blive lavet lækker mad med økologiske grøntsager fra Svanholm Gods. Endvidere er der musik, gaver til de mindste og en juleprædiken ved Christianias lokale præst.

Arrangementet er gratis og starter kl. 17 den 24. december. Christiania ligger på Prinsessegade 49, 1422 København K. Se også Christianias hjemmeside: http://www.christiania.org.

Af Marie-Louise

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s