Kierkegaard på kontanthjælp

 

 

kirkegaard

 

MARSVIN SÆTTER KIERKEGAARD I ARBEJDE. Den danske tænker Søren Kierkegaard var uddannet magister i teologi, men kom i sit 42 år lange liv aldrig ud på arbejdsmarkedet på trods af, at han havde mange ressoucer. Dette skyldtes, at Danmark i 1830’erne og 40’erne endnu havde en beskæftigelsespolitik, hvor man i højere grad fokuserede på borgerens svagheder end hans styrker, og hvor der manglede motivation og incitament til at opnå varig tilknytning til arbejdsmarkedet. For at undersøge, hvilke muligheder Kierkegaard ville have haft i vore dage, er Nanna og Pissegul her igang med at lede på diverse jobsider på internettet efter en stilling, der matcher en magister i teologi.

 

Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s