Skrublerier og skriblerier om frivillighed

Det at være frivillig er en helt speciel måde at arbejde og være motiveret på.
Da vi nu har et frivillighedskontor for psykisk sårbare i Fountain House, har vi i huset talt om frivillighed: Hvad kan man? Hvordan kan medlemmer i Fountain House arbejde frivilligt ude omkring i verden? I den forbindelse synes jeg, at  vi mangler lidt gåder, vittigheder eller gruk om frivillige, frivillighed og andet i den boldgade.
På søjlen i receptionen hænger der derfor nu ugens citat om frivillighed. Vi søger inspiration og input, så hvis du går og bryder din hjerne med skrublerier og skriblerier over frivillighed, så skriv til fh.sara.bangert@gmail.com – det må både være anonymt eller med navn.
Af Sara                     Frivllighed

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s