Invitation til udvidet redaktionsmøde!

INVITATION TIL UDVIDET REDAKTIONSMØDE PÅ BETABLOKKEN FOR ALLE I HUSET, MANDAG D. 2 FEBRUAR KL. 12.30 PÅ ANDEN SAL.

TEMAET ER ÅBENHED/LUKKETHED OM PSYKISK SYGDOM. ER PSYKISK SÅRBARHED EN HEMMELIGHED?

–          Vi har brug for dit hoved, men ikke nødvendigvis din pen, hvis du ikke bryder dig om at skrive.

Sarah Pilkington er vores nye praktikant og skal være her i en måned. Sarah har en journalistisk baggrund, og derfor vil hun hjælpe Betablokken, i den tid hun er. I løbet af februar vil vi sammen med Sarah afholde nogle workshops/debatmøder rundt omkring i huset om holdningen til at være åben eller privat om sine psykiske problemer. Er psykisk sårbarhed og sygdom en privatsag? Hvordan forholder du dig til at indvie din nye arbejdsplads og kolleger i din sygdom? Hvordan skal vi bekæmpe stigmatisering af mennesker med psykisk sygdom, hvis kun få vil tale åbent om det? Den slags spørgsmål vil vi gerne høre dine svar på og meninger om.

Vi håber, du vil komme til vores møde d. 2. feb. og sætte gang i diskussionerne og den videre planlægning for temaet. Vi serverer naturligvis kaffe og Blommer i Madeira til de fremmødte og lover fantastisk god stemning og charmerende selskab!

hand_over_mouth

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s