Pausegymnastik?

Vores nye motionsrum er klar til brug, og Støtteforeningen har doneret nyt udstyr, så der er både store og små bolde, foam rollers, hulahopringe med vægt, forskellige massagebolde og balancebræt. Med andre ord er der rig mulighed for at kaste sig over nogle forskellige træningsøvelser, når rummet ikke er booket til kurser. Min dårlige ryg trives bedst med øvelser i løbet af dagen, og mon ikke der er andre, der kunne nyde godt af lidt simple øvelser? Fremover vil jeg være at finde i motionsrummet tirs- og torsdage kl. 12.30-13 til en lille omgang pausegymnastik, og jeg ville nyde at få selskab. Det er altid sjovere at være flere, og måske kunne vi inspirere hinanden? Jeg håber, at du kigger forbi! 🙂

Boldøvelser

Af Katrine

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s