Interviewpersoner søges!

Kære alle,

Vi hedder Andrea og Camilla, og vi er i gang med vores bachelorprojekt i sociologi, der omhandler patienter i psykiatriens oplevelser af behandlingssystemet.

I den forbindelse vil vi rigtig gerne i kontakt med nogle personer over 18 år, der har været igennem et af psykiatriens pakkeforløb, med henblik på at foretage interviews omkring oplevelsen af behandlingen.

Vi er klar over, at det er et følsomt område, hvilket vi selvfølgelig vil tage hensyn til. Derfor kan interviewet foregå på de præmisser, der skulle ønskes med hensyn til lokation, og vi vil naturligvis acceptere, hvis der er nogle emner, man ikke har lyst til at berøre i interviewene.

Interviewet vil vare omkring en time, og du vil blive interviewet af én af os to. Alle personfølsomme informationer og data vil naturligvis blive anonymiseret i den endelige opgave.

Hvis du kan genkende dig selv i den ovenstående beskrivelse, eller skulle du kende nogen, der har lyst til at hjælpe os med at blive klogere på oplevelsen af at være i behandling i et pakkeforløb, vil vi sætte stor pris på at høre fra dig!

Andrea: andrea_severin@hotmail.com
Camilla: camillabfriis@gmail.com

Tak for din tid.
Mvh. Andrea og Camilla
Sociologi
Københavns Universitet

 

interview

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s