Nu kommer MoodBox også til Fountain House

I et spændende nyt samarbejde mellem Fountain House, medicinalfirmaet Lundbeck A/S samt finansgeniet, Klaus Riskær Pedersen, får huset nu mulighed for at tilbyde alle medlemmer let og uhindret adgang til en såkaldt “MoodBox”.

“En MoodBox er fremtiden indenfor behandlingen af psykiatriske patienter og alle former for følelsesmæssig ubalance,” forklarer Klaus Riskær i et interview med Betablokken.

Husets leder, Mogens Seider var selv så imponeret over demonstrationen af denne nye teknologi, at han straks indvilligede i at lade en MoodBox opstille i Fountain House på Østerbro i København.
En MoodBox fungerer som en slags mild elektrochok-behandling, som kan gives uden narkose eller de sædvanlige kortvarige bivirkninger, som man kender fra traditionel brug af elektrochok.

MOODBOX

“Vi kender endnu ikke de langsigtede bivirkninger,” fortæller Mogens Seider.
“men jeg har ingen grund til at tro, at dette produkt ikke er blevet grundigt testet og afprøvet, inden det blev sendt på gaden. I hvert fald kan bivirkningerne ikke være værre end dem, vi ser ved traditionel behandling.”

Den nye MoodBox vil blive opstillet lige efter påske, og kantinepersonalet, der også er instrueret i brugen af husets populære hjertestarter, vil få en grundig instruktion i brugen af det nye spændende udstyr, som alle med garanti vil få gavn af.

“Jeg ser frem til endnu et nyt og spændende samarbejde med den private sektor, der er her for at hjælpe mennesker, som jeg synes har fortjent at få lidt mere ud af livet,” forklarer husets leder, Mogens Seider til Betablokken.

Mogens Seider ser også dette nye samarbejde som et tegn på, at hans store indsats med at skabe mere opmærksomhed omkring Fountain House udadtil nu endelig bærer frugt.

“Vi har brug for initiativer som dette for at kunne hjælpe os med at gøre en forskel,” fortæller Mogens Seider.

“Derfor har vi også givet folkene bag MoodBox mulighed for at opstille skjulte videokameraer rundt omkring i huset for lettere at kunne overvåge psykiatribrugernes adfærd samt effekten af denne nye type behandling.”

“En behandling varer typisk 30 minutter og vil koste omkring 50–100 kr pr. gang, afhængig af dollarkursen”, forklarer Klaus Riskær ivrigt.

Fra og med 1. april vil det allerede være muligt at købe MoodBox klippekort i receptionen, og hvis man skynder sig, kan man deltage i en lodtrækning om et gratis kaffekort til cafeen.

“Men skynd jer,” fortæller Katrine fra kontoret.
“Der vil garanteret være rift om at blive en af de første til at afprøve det nye maskineri.”

Redaktionen på Betablokken er i hvert fald ikke i tvivl: MoodBox er fremtiden!

Af Jens, Betablokkens udsendte reporter

APRILSNAR!

shocked2

1 Comment

  1. Ih, hvor jeg glæder mig. Jeg kan allerede mærke at mit humør stiger bare ved at læse om det. Det kan kun blive godt.

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s