Rengøringens salige meningsfuldhed

Du kender det. Rengøringen står på din ”to do –liste”, og nullermændene kryber ud fra krogene, og toilettet lugter som roskildesyge. Men du gider ikke. Der er rengøringsdag, mandag, i din afdeling i Fountain House, og tilfældigvis skal du købe ind, mødes med behandlere eller en veninde…
De fleste er enige om, at rengøring er kedeligt og ulækkert. Men prøv at vende det om, måske er rengøring løsningen? Har du prøvet at have hovedet fuldt af tanker og problemer, så kan en omgang støvsugning, eller gulvvask være livgivende. Du giver din overbebyrdede hjerne et tiltrængt pust og bruger din forsømte krop som giver ilt og en masse andre kemiske stoffer, som de kloge har skrevet bøger om.

 

rengøring

Måske løsningen på dit problem dukker op mens, du står og skrubber og skurer i toilettet.
Det er simpelt at gøre rent i modsætning til at løse dine eksistentielle problemstillinger. Dvs. den måde du tackler kommunens krav til næste samtale med jobcentret kan opstå, mens du støvsuger eller spritter dørhåndtag. Som bonus er der resultatet, et rent toilet, der dufter af ajax eller et gulv uden nullermænd. Det er rart og det gi’r ro i en sårbar sjæl.

Af Karen

 

apriltema

 

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s