Sommer, udflugter og spændende kurser i Fountain House!

Selv om sommerneddrosling betyder ferietid og færre medlemmer og medarbejdere i Fountain House, så er det bestemt ikke kedeligt at komme i huset den næste måneds tid godt og vel.

Tempoet går lidt langsommere, huset emmer af hygge og afslappet stemningen, og der bliver drukket masser af kaffe og kolde vand i solen.

Ligesom sidste år bliver onsdagene noget særligt. Du kan både tage med på udflugt, og på de onsdage hvor der ikke sker noget ud-af huset, sørger Tanja, Katrine og Sara for ekstra lækkerier på tagterrassen.

Og hvis du ikke kun er til slow-motion, men også gerne vil proppe noget substans ind i din sommer, så byder huset på diverse interessante og kreative ugekurser.

Onsdage  jordbær

Onsdag d. 1. juli: Økologisk Jordbærplukning
Tag med Tanja på udflugt til Ventegodtgård i Lille Skensved hos brødrene Søren og Jens, der driver den økologiske gård, hvor vi skal plukke jordbær og høste friske ærter.

Onsdag d. 8. juli: Jazzfestival
Tag med Sara og Arne på Københavns Jazzfestival.
Arne er kyndig jazz-ekspert og han ved, hvad der er godt at gå efter, både for den erfarne jazz-nyder og for nybegynderen.
Program følger.

Onsdag d. 15. juli: Hygge på terrassen
Tanja byder på hygge på terrassen med iste, iskaffe, kage og is.

Onsdag d. 22. juli: Hygge på terrassen
Sara og Katrine sørger for hygge på terrassen med frugt og lækre smoothies.

Onsdag d. 29. juli: Rundtur på Københavns Rådhus
Tag med Sara og Henning på rundtur på Københavns Rådhus, hvor Henrik Appel (S), som er medlem af Borgerrepræsentation i Københavns Kommune, giver en rundvisning. Han fortæller om Rådhusets historie og giver et indblik i det politiske liv på Rådhusets bonede gulve. Efterfølgende lægger Henrik Appel op til debat med et oplæg om hans visioner for det sociale og sundhedspolitikse område.

Ugekurser
Fountain House tilbyder igen en række ugekurser. 200 kr. pr. kursus. Tilmelding i receptionen.

Tegne/maleværksted – ugekursus i uge 27 mandag-fredag kl. 10-14 (onsdag fri)
Vi eksperimenterer med tegning og maleri. Udover at være kreative vil vi se lidt på farvelære og snakke om kunst og kunstens historie. Har du særlige ønsker til kurset, taler vi om det første gang. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, bortset fra din lyst til at lege med og
udtrykke dig i billeder.

COLOURBOX20026901

Skab gode relationer – ugekursus i uge 28 mandag-fredag kl. 10-14 (onsdag fri)
Venner er det bedste i verden, men også meget sårbart, for når man lader nogen komme tæt på, kan man også miste. Vi ser både på relationer til venner, kærester og familie, og på hvordan man genoptager kontakt eller skaber nye relationer. Vi taler om kropssprog og small talk og laver små øvelser.

Tag ordet – ugekursus i uge 33 mandag-fredag kl. 10-14 (onsdag fri)
Når man øver sig i at fortælle fortællinger, at læse højt og formidle mundtligt, får man mere selvtillid i forhold til det at kommunikere med andre. På kurset laver vi øvelser i mundtlig fortælling, oplæsning og samtalestrategier. Der kræves ingen særlige forudsætninger, og alle er velkomne.

Grib pennen – ugekursus i uge 34 mandag-fredag kl. 10-14 (onsdag fri)
Få fat i din indre skrivemotor! Så bliver du bedre til at skrive tekster, der rammer plet hos din modtager. Vi arbejder med forskellige genrer, f.eks. artikler, essays og jobansøgninger. Din fantasi og skriveglæde vil blive udfordret, og vi laver skriveøvelser, så du får trænet og får feed back undervejs.

 

Af redaktionen

 

Sommertema

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s