Afsløring: Marsvin bag julefrokost i Fountain House

Når det kommer til gastronomi, har marsvinene Nanna og Pissegul altid haft et tårnhøjt ambitionsniveau, men i længden har de ikke kunnet udfolde deres fulde potentiale på Michelin-restauranterne Noma og Umami. Derfor deler de to marsvin gavmildt ud af deres talent, når Foutain House holder julefrokost tirsdag den 1. december klokken 13. Her ses de to mesterkokke i selskab med en leverpostejsmad med syltet rødbede, som de har fortolket og remixed ud fra filminstruktøren Lars von Triers dogme-regler for moderne filmkunst.

DCIM102MEDIA

 

Af Niels

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s