Pædagogisk kollega med socialfagligt engagement søges

 

Print

 

 

 

Fountain House er et socialt og beskæftigelsesrettet rehabiliteringstilbud til mennesker med psykiske problemer mellem 18 og 60 år, som hos os kan genfinde og udvikle evner og resurser i eget tempo ved at indgå i en hverdag med fokus på arbejde, fællesskab og relationer.

Vi søger en ny medarbejder til vores kontorenhed. Din primære opgave er at være med til at skabe rammerne om et inkluderende arbejdsfællesskab for psykisk sårbare mennesker, hvor en høj grad af brugerinddragelse er i centrum. Du bliver den primære drivkraft i forhold til at få hverdagen til at løbe rundt sammen med husets medlemmer. Du skal kunne motivere og inspirere og have øje for såvel den enkeltes resurser som fællesskabets behov. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine fire kolleger samt husets medlemmer om opgaver indenfor alt lige fra kontoropgaver, pasning af vores reception og café til praktiske opgaver i forhold til husets daglige drift.

Herudover kommer du til at være kontaktperson for et antal medlemmer, så du skal kunne indgå i en god, respektfuld dialog – uden at have projekter på andres vegne. Vi sætter pris på gode idéer og handlekraft – og samtidig skal du kunne ’sidde på hænderne’.

Vi forestiller os, at du:

-har en relevant pædagogisk uddannelse og et stærkt socialfagligt engagement

-har faglig stolthed – og tør diskutere den

-har kendskab til og gerne erfaring med socialpsykiatri og brugerinddragelse

-er nysgerrig og fleksibel, da uforudsigelighed er en præmis

-kan navigere i en hverdag med mange forskellige slags opgaver

-har empati, situationsfornemmelse og humor!

I Fountain House tror vi på, at mennesker med psykiske problemer kan få det bedre og komme videre i livet ved hjælp af meningsfyldte relationer, fællesskaber og arbejde eller uddannelse. Vi arbejder målrettet for afstigmatisering af mennesker med psykiske problemer. Vi møder mennesket frem for diagnosen og ser på den enkeltes resurser og udviklingsmuligheder.

Arbejdstiden er 30 timer om ugen med enkelte aften- og weekendaktiviteter. På sigt bliver der måske mulighed for flere timer. Løn efter gældende overenskomst. Regelmæssig supervision.

Læs mere om os på fountain-house.dk eller ring til Ole Grau-Christensen på tlf: 3916 0910 for at høre mere om stillingen.

Tiltrædelse d. 1. marts 2016. Ansættelsessamtaler i uge 3 og 4.
Ansøgning og relevante bilag sendes i et samlet dokument senest fredag d. 15/1-2016 kl. 12.00 til job@fountain-house.dk

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s