Salonmiddag i Fountain House

Fountain House åbnede mandag aften dørene for en række københavnske erhvervsfolk og politikere, der var inviteret til salonmiddag i et par timer med henblik på networking. “Vi vil ikke have jeres penge, vi vil have jeres venskab”, understregede Mogens Seider i sin velkomsttale. Middagen var blandet med små afbrud fra oplægsholdere, der gjorde de inviterede erhvervsfolk klogere på socialpsykiatri. Forhenværende Statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, og formand for SIND, Knud Kristensen, samt Professor Merete Nordentoft var aftenens talere. Blandt gæsterne var blandt andre Københavns Socialborgmester, Jesper Christensen, direktør  i Rockwool Fonden, Elin Schmidt, og chef i Nykredit, Per Larsen.
Vi takker alle medlemmer og medarbejdere for en fantastisk indsats med at stable arrangementet på benene. Især køkkenholdet leverede en særdeles veltilberedt og lækker middag. Nedenfor kan du se billeder fra aftenen.

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s