Flexlån/fastforrentet-gate fortsættelsen…

AK NEJ! AK NEJ! AK NEJ! Marsvinene Banjo og Sloggi blev sidste år boligejere, da de købte et nyt marsvinebur. For at kunne betale det, optog de et flexlån i Ikano Bank. Fornylig blev de bange for, at renten ville stige, og derfor skyndte de sig at omlægge deres flexlån til et fast forrentet lån. Men det viste sig, at renten på et flexlån ikke steg, den faldt derimod. Så nu sidder de dyrere i deres marsvinebur og med deres fast forrentede lån, end hvis de havde beholdt deres flexlån.

Samtidig er Banjo og Sloggi også blevet teknisk insolvente, hvilket vil sige, at hvis de solgte deres nye marsvinbur nu, så ville de slet ikke få en stor nok en betaling for det, at de ville kunne betale deres lån i Ikano Bank tilbage. Og for at det ikke skal være nok, så er ejendomsskatten lige blevet sat ned, hvilket umiddelbart er godt, men som også betyder, at de ikke får den fulde nytte af det, nu hvor deres bur er faldet i værdi.

Eneste trøst er, at der kun er fem dage til næste afsnit af Hammerslag, og indtil da vil Banjo og Sloggi ligge og flade ud på deres håndklæde og synge en lille klagesang.

12549063_10153420885262685_2589137075721644630_n

 

 

Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s