Marsvin overvinder krise med friværdi og tv

Det har været en hård tid for de to boligejere Banjo og Sloggi, for de to marsvin var nemlig blevet teknisk insolvente. Men hårde tider får jo heldigvis også en ende, og nu er huspriserne steget, og det så meget, at Banjo og Sloggi kan optage et lån i friværdien af deres bolig, og for pengene få de installeret et nyt køkken, for sådan et har de ønsket sig lige siden, de sidst fik et nyt køkken.
Samtidig er renten steget, så det igen er bedre at have et fastforrentet lån, som marsvinene har, frem for et af de forrædderiske flexlån, der skaber boligbobler og utryghed for boligejere.
Og som om det ikke er nok, så er Banjo og Sloggi blevet ringet op fra Danmarks Radio, som spurgte, om ikke de ville være med i et afsnit af Hammerslag, og det ville de selvfølgelig gerne. Så nu kan de to marsvin ligge på deres håndklæde hele dagen og dovne og se sig selv på tv, i stedet for at ligge på deres håndklæde hele dagen og dovne og bekymre sig.
12523198_10153430529622685_6022799670941353491_n
Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s