Marsvin ramt af sjælden psykisk sygdom

Marsvinene Banjo og Sloggi er blevet ramt af en psykisk sygdom, der giver en række fysiske symptomer, hvor de alvorligste er kredsløbs-problemer i blodårerne og hjertet. Sygdommen kaldes ’selvfedme’ og bevirker, at gennemstrømningen i blodårerne bliver mindre, fordi der sætter sig fedt på indersiden, hvilket igen bevirker en hurtigere hjerterytme, da hjertet skal arbejde hårdere for at pump blodet omkring i kroppen.

Den eneste effektive kur, der kendes mod selvfedme, er at begynde at tænke på andre end sig selv. Banjo og Sloggi kom for nylig i behandling mod selvfedme, og her ser man Sloggi vinke med sin pote til sin ejer som et signal om, at madskålen skal fyldes op. Førhen ville hun have forventet, at ejeren af sig selv opdagede den tomme skål og fyldte den op, uden at have fået ordre til det først. Men nu tænker Sloggi altså på andre ved at vinke til ejeren, der yder service og wellness til de to marsvin.

 

12804800_10156558160985034_8268269145395221368_n (1)

 

Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s