Førtidspensionist, men ikke færdig!

VIVIL er en organisation, der hjælper førtidspensionister og kontanthjælpsmodtagere i arbejde med løntilskud og virksomhedspraktik. I den forgange uge havde Fountain House besøg af Iben Cort Eiby fra organisationen. Og budskabet var klart: bare fordi man har en sygdom eller sårbarhed, der forhindrer én i et fuldtidsjob på ordinære vilkår, så er man hverken færdig eller uønsket på arbejdsmarkedet.

Iben

VIVIL har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med en psykisk sårbarhed tilbage i et skræddersyet job, der tager hensyn til netop det, der er den enkeltes problem.
Iben Cort Eiby har hørt på mange menneskers historier gennem tiden og mange af de samme bekymringer går igen. Hendes klienter tror umiddelbart ikke, at de har ressourcer, der kan bruges til noget. Men det har de. Vi har alle noget på vores CV, også selv om det er tyve år siden og et uafsluttet uddannelsesforløb. Der er altid noget, der kan bruges til noget.

VIVIL er rigtig dygtige til at hjælpe med at finde det, man kan og drømmer om. Og så hjælper de både med at skrive et CV og at kontakte arbejdspladser, der kunne have interesse i netop dig!

Find dem her: https://vivil.kk.dk/

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s